Kézfertőtlenítő adományozás a MaxWash-tól

A MaxWash csapat újra megmutatta segítőkészségét

A MaxWash csapata hisz a szeretet és a közösség erejében. A jelenlegi koronavírus járvány mindenki életére hatással van. A statisztikák azt mutatják, hogy a megbetegedések első sorba az idősebb emberek számára veszélyes. Számtalan korlátozás és óvintézkedés nehezíti mindannyiunk hétköznapjait. A kézfertőtlenítő adományozás célközönsége, az idősotthonok lakói kifejezetten magas kockázat mellett élik mindennapjaikat. Természetesen, ezen intézmények dolgozói mindent megtesznek azért, hogy a szépkorúak ne betegedjenek meg. Az első lépés itt is a megelőzés. A MaxWash csapata újra megmutatta segítőkészségét, mivel két nyíregyházi szeretetotthont segít a koronavírus fertőzés kialakulásának megelőzésben.

A már jól bevált gyakorlat alapján, Ágoston Ildikó önkormányzati képviselőt kértük, hogy legyen segítségünkre, a MaxWash kézfertőtlenítő adományozás megszervezésében. Képviselő asszony egyik napról a másikra meg is szervezte az átadás. Külön köszönet a gyors és precíz munkáért!
Kézfertőtlenítő felajánlás

A MaxWash csapata 120 liternyi, saját gyártású MaxWash kézfertőtlenítő folyadékot ajánlott fel összesen, két helyi szeretetotthonnak. A 20 db 5 literes kiszerelés biztosítja, a 40 db 0,5 literes praktikus szórófejjel ellátott flakonok újra töltési lehetőségét is.

A Szivárvány Idősek Otthona és a „Kálvineum” Idősek Otthona vezetői kedvesen és hálásan fogadták a kézfertőtlenítő adományokat.
Kézfertőtlenítő felajánlás

A MaxWash csapata hisz a szeretet és a közöség erejében.

A közösség ereje, a szeretet ereje!

A MaxWash csapata jótékonykodott egy bajba jutott család megsegítésére is.