A közösség ereje, a szeretet ereje!

A MaxWash csapat jótékonysági támogatása egy bajba jutott családnak

A MaxWash csapata hisz a szeretet és a közösség erejében. Éppen ezért mikor tudomásunkra jutott, hogy Sóstóhegy, Fácán utcán egy családi ház a lángok martaléka lett, akkor azonnal a segítséget nyújtó támogatás lehetőségeiről kezdtünk gondolkodni. A közösség ereje hatalmas!

A ház teljes tetőszerkezete leégett, az ablakok, falak bútorok, berendezési tárgyak, műszaki cikkek erősen megrongálódtak, szerencse a szerencsétlenségben az volt, hogy személyi sérülés nem történt.
Viszont, a családi házon nem volt biztosítás, így annak helyreállítási költségeinek előteremtését a tulajdonosok kivitelezhetetlenek látták. A helyzet teljesen reménytelenek tűnt.

Ekkor a MaxWash csapata és vezetősége teljes egyetértésben a helyreállítás költségeinek előteremtése és egy példás közösségi összefogás felépítése mellett döntött.

Első lépésként a tulajdonosokkal és Ágoston Ildikó, helyi önkormányzati képviselővel való kapcsolatfelvétel volt. A MaxWash csapata egy emberként köteleződött el a segítő kéz nyújtásában.

Pár nap leforgása alatt, 3 különböző helyszínen jótékony folyékony mosószer értékesítését szervezte és koordinálta le. A MaxWash vezetői 1 raklap,  144 db 5,6 L-es folyékony mosószer értékesítését tűzte ki célul, amelynek teljes bevételét a helyreállítási munkákra ajánlotta fel.

Ez a nemes kezdeményezés példátlan méretűre fejlődött.

Mivel a helyi média, a helyi vállalkozók, a NYÍRVV Nonprofit Kft, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata mind-mind a kezdeményezés aktív szereplőivé váltak.

A MaxWash jótékonysági folyékony mosószer akciójának eredménye számokban:
A három adománygyűjtő ponton összesen 173 db 5,6 L-es MaxWash folyékony mosószer került értékesítésre.

A felajánlott 1 raklap, összesen 144 db, ami 286.560 Ft.
Plusz a MaxWash tulajdonosa a felajánláson túl értékesített 29 db után, még darabonként 500-500 Ft-tal egészítette ki az összegyűlt adományt, ami mindösszesen 301.060 Ft.

Közösség ereje

A MaxWash csapata hálásan köszöni minden nagylelkű támogatónak a segítségét!

Külön köszönjük a Best Fm-nek, a Sunshine Rádiónak, a szon.hu-nak, hogy a kezdeményezésünket kiemelt fontosággal támogatta!

Büszkén gondolunk Ágoston Ildikó önkormányzati képviselőre, a NYÍRVV Nonprofit Kft-re és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatára, akik a tragédia megtörténése utáni első percektől folyamatosan segítik a bajbajutott családot!

Az újjáépítési munkálatok zajlanak … rövidesen beszámolunk annak eredményéről is.

A közösség ereje, a szeretet ereje!

Olvastátok a Kézfertőtlenítő adományozás a MaxWash-tól cikkünket?