Fenntarthatóság

A MaxWash csapata mélyen elkötelezett a fenntarthatóság mellett. Azért, hogy a mosószer, textilöblítő, mosogatószer, kézfertőtlenítő gyártása során és a termékek használata során a fenntarthatóbb fogyasztáshoz is hozzájáruljon.

A MaxWash folyékony mosószer használatakor nem csak költséghatékonyságra helyezett pontos fókuszt, hanem kiemelten szem előtt tartja a valódi tisztaságot és frissességet.

A MaxWash folyékony mosószer nem csak gazdaságos, hanem a mosás folyamatát egy új dimenzióba emeli, ahol a frissesség, a tisztaság, a hatékonyság az eredményesség tükrében időt, energiát és pénzt takarít meg a használójának, így több időt tudnak tölteni szeretteikkel.

Évek óta követendő trendként kifejezetten a folyékony mosószer és nem a mosópor területét fejlesztjük és gyártjuk. Kitartunk a fenntarthatóság mellett. Bátran kijelenthetjük, hogy a MaxWash folyékony mosószer „zöldebb” megoldást biztosít a mosóporral szemben. Szeretjük a természetet, a tavakat, folyókat, tengereket, óceánokat és hiszünk benne, hogy a MaxWash is hozzá tud járulni egy fenntarthatóbb fogyasztáshoz.

A MaxWash csapata célként tűzte ki, hogy a „zöldebb” mosás területén kommunikációban, szemléletformálásban is kiveszi a részét. Ezért számtalan mosási ötlettel, mosogatási tippel járul hozzá e nemes célhoz úgy, hogy közben a termkeink felhasználói költséghatékony és kivételes eredményességű terméket kapnak.

Miért „zöldebb” a mosás, a folyékony mosószer használatával?

A folyékony mosószer gyártásához közel 80%-kal kevesebb energia szükséges, mint a mosóporéhoz.

A folyékony mosószer gyártói telephelyünket folyamatosan modernizáljuk – villamos energia megtakarítási, hulladékmegtakarítási és vízmegtakarítási – több területen keresztül.

A MaxWash folyékony mosószer nagyobb arányban tartalmaz megújuló nyersanyagokat, mint a mosópor.

A MaxWash folyékony mosószer használatával minden mosás alkalmával közel 70%-kal kevesebbet kell használnunk, mint mosópor tekintetében.

A MaxWash folyékony mosószer használati szakaszában keletkezik a CO2-lábnyomának közel 80%-a, mert a mosógép használatához – lásd víz felmelegítése, centrifugálás, stb – sok energiára van szükség. Ezért kifejezetten fontos, hogy a MaxWash folyékony mosószer már a vízzel való érintkezéskor maximálisan oldódik, így alacsonyabb mosási hőfokon is eredményesen használható. Az alacsonyabb mosási hőfok, pedig alacsonyabb energiafogyasztást jelent. Ez nem csak költséghatékonyságot jelent a felhasználónak – effektive kevesebb lesz a villanyszámla – hanem a CO2-lábnyomának a mértéke is csökken. Ezért a MaxWash folyékony mosósszer fenntarthatóbb választás a mosópor használatával szemben.