MaxWash filozófia

Több éves tradícióval rendelkező mosószer, textilöblítő, mosogatószer és kézfertőtlenítő gyártó családi vállalatunk sikerének kulcsa a szakértelemben, a kiváló áruválasztékban és a minőségi kiszolgálásban és a hozzáadott szeretetben rejlik.

MaxWash dinamikus növekedésének célja, hogy az igényes és kiváló ár-érték arányú termékeket kereső lakossági felhasználókat, a viszonteladóinkat  nívós színvonalon tudjuk kiszolgálni széles árukészletünkkel. Filozófiánk, hinni abban hogy az olyan feladatok, amelyeket napi szinten végeznek családok ezrei, mint például a mosás, mosogatás is lehet hatékony, egyszerű és pénztárcabarát.

Gondosan válogatott szortimentünk biztosítja, hogy költséghatékony megoldásokat biztosítsunk vásárlóink számára. A minőség iránti elkötelezettségünk kifejezéseként. A folyamatosan fejlesztett választékkal és praktikus csomagolással biztosítjuk, hogy többet kapjanak a vásárlóink, amivel a mosás, öblítés és mosogatás nem csak egy kötelező időrabló, megterhelő feladat, hanem gyorsan, hatékonyan tudják elvégezni, hogy több idő maradjon a számukra igazán értékes dolgokra, mint a gyermekeik, párjaik és szüleik.

A MaxWash logó szimbolizáljaa filozófiánk, megjelenítve márkánk nevét és a szélforgót. A hat tagbócl álló színes szélforgó a vidámságot, a sokszínűséget, az univerzalitást és játékos időtöltést jelképezi.

A betűk a letisztultságot és az összefogást, partnereinkkel való szoros kapcsolatot jelképezik, így alkotunk közösen egy egységet.

A szélforgó ívei a minőséget szimbolizáljak. A szélforgó egyes tagjai a hat fő kiválóságunkat jeleníti meg: szakembereinket, választékunkat, magas minőségű szolgáltatásainkat, a praktikuságot, az alacsony árakat, a rövid szállítási határidőket. A szélforgó színeiben a narancs kreativitást, a citromsárga a frissességet, a zöld a természet tiszteletét, a kék a mély tavak, tengerek, óceánok vízét, a lila a mértékletesség egyensúlyát, a piros a szenvedélyünket a munkánk és ügyfeleink irányába és a szeretetet, ami a legkisebb társadalmi közösségek, a családok szilárd alapjait adják.

Szlogenünk: Tiszta szeretet.

További információért olvassa el a Történetünk-et!