A MaxWash története

A MaxWash története közel 40 éve kezdődött, amikor is a későbbi alapító Márton István megkezdte a különböző festékek és mosószerek kereskedelmi tevékenységét. Kezdetekben a piacon lévő gyártók termékeinek az értékesítése folyt. Az évek múlásával egyre inkább kiderült, hogy a festékek piacán igen széles az elérhető termékpaletta. Így ezen termékcsoportok előnyt élveztek az értékesítésben és a számokban is jelentősen megmutatkoztak. Az is kiderült, hogy a mosószerek piacán a termékpaletta nem elég széles és egy-egy nagyobb megrendelést a gyártók nem tudtak kiszolgálni.

Ez volt az a pont amikor, konkrétan megfogalmazódott, hogy kiváló minőségű, nagy hatékonyságú, de alacsony árú folyékony mosószer gyártását el kell kezdeni.

Így, több mint egy évtizeddel ezelőtt, a nagy hatékonyságú, de alacsony árú folyékony mosószer gyártása már nem csak ötlet volt, hanem a valóság. Az gyártás megkezdése előtt természetesen kihívást jelentett a telephely berendezése, a kollégák kiválasztása és emellett a MaxWash piacának a felépítése is. Az elhívatottság és a munka iránti elkötelezettség hamar meghozta a gyümölcsét. Többféle folyékony mosószer gyártása folyt és ezek mellett gyorsan kiépültek a textilöblítők, mosogatószerek, padlófelmosók termékpalettái is.

A folyamatos fejlődés alapja, az az alapigény a MaxWash részéről, hogy nagy hatékonyságú, kiváló minőségű, de alacsony árú termékeket tudjanak biztosítani a családoknak és ezen termékek kiszerelése, csomagolása praktikus legyen. Könnyen lehessen kezelni egy folyékony mosószerrel teli flakont, egyszerű legyen az adagolás és a kiszerelési méretek mindig biztosítani tudják a könnyű tárolhatóságát. Így alakultak ki a napjainkban is forgalmazott termékek, melyeknél most is folyamatos fejlesztés és piackutatás folyik, hogy a mai modern háztartások igényeit, ne csak ki tudja szolgálni, hanem meg is tudja azokat előzni.

A MaxWash 100% magyar tulajdonú családi vállalat. Hiszünk a szakértelemben, a kiváló áruválasztékban, a minőségi kiszolgálásban és a hozzáadott szeretetben.

Célunk, hogy az igényes és kiváló ár-érték arányú termékeket kereső lakossági felhasználókat, családokat és viszonteladó partnereinket nívos színvonalon tudjuk kiszolgálni kiváló termékeinkkel.

MaxWash – Tiszta szeretet

További információért olvasd el a Filozófiánk-at!