Utálok mosogatni! - mosogass másképpen

Utálok mosogatni! – minden nő és férfi száját napjában hagyja el ez a kifejezés. Akiknek nincs mosogatógépük vagy van, de elégedetlenek azok hatékonyságával, vagy a csillogó üvegpoharakat szeretik, nekik marad a kézi mosogatás. Javasoljuk: mosogass másképpen!

Mosatlan edényeinkkel gyorsan telik a mosogató. Ilyenkor bele sem merünk gondolni, hová pakoljuk majd az evés utáni halmot.

Ha főzés közben is mosogatunk, megkíméljük magunkat a mosatlan edények felhalmozott látványától. Két kavarás között egy-két darabot gond nélkül elmosogathatunk, és máris a csepegőtálcát ékesítik. Ezzel elkerülhetjük hogy edényeinkre száradjon a maradék. Makacsabb vagy gyorsabban száradó ételmaradványokkal szennyezett edényeinket rögtön áztathatjuk is. Mindenképp praktikus megoldás ez, ha csak az “este örömmel, reggel körömmel” mondásra gondolunk. A zsírosabb darabokat kezelhetjük zsíroldókkal, ezzel könnyítve megtisztításukat.

Főzés közben elmosogatott edényeinket így bármikor újra használhatjuk, nem kell újabb tiszta adagot elővennünk a szekrényből. Ezzel is tetézve mosatlan edényeink halmazát.

Főzünk és közben mosogatunk, áztatunk és zsírt oldunk. Semmiképp nem nevezhetjük unalmasnak. De hogy még szórakoztatóbb legyen az utált mosogatás, hallgathatunk zenét, ha módunk és lehetőségünk van rá, nézhetjük közben a tv-t.

Nem kell egyedül lennünk a konyhában, ha már épp a mosogass másképpen a téma.  Bevonhatjuk társunkat, vagy akár a gyerekeinket is. Gyerekeink bevonása mindenképp játékos formában történjen. Figyeljünk arra, hogy olyan edények megtisztításával bízzuk meg őket, amelyek nem törékenyek vagy épp nehezek. Használjunk bátran MaxWash mosogatószert, mely mosogatás közben is hidratál, nem szárítja apró kezeiket. Azzal, hogy bevonjuk gyerekeinket egy új generációt mentünk meg attól a kijelentéstől: utálok mosogatni!

Észre sem vettük és máris kellemes családi programot szerveztünk az utált mosogatás köré. Elkerülve a mosatlan edények halmazának látványt, a megszáradt ételmaradékokat edényeinken, és nem utolsó sorban a kellemetlen szagokat.

A MaxWash mosogatószerek nemcsak hatékonyak, de kellemes illatúak is.

Hiszen ez volt a cél! Másképpen mosogattunk.

A hatékony mosogatás érdekében tekintsd meg a MaxWash mosogatószer kínálatát!