Mosogatási tippek, hogy ne halogasd

Kevés olyan nővel vagy férfivel találkoztunk, aki szeret mosogatni. Természetesen vannak üdítő kivételek. Vannak akiket egyenesen megnyugtat a mosogatás, de biztos, hogy a tisztán ragyogó edények, tányérok és poharak látványa elégedettséggel tölt el mindannyiunkat. Az első mosogatási tipp: Ne kínként éld meg a mosogatást!

Több olyan mosogatási tippet is adunk, ami megvilágítja, miért is ne halogasd a mosogatást.
   • Mosogass főzés közben is

Ha főzés közben a már nem használt edényeket elmosogatjuk, nem kell szembesülnünk a főzés végén egy hatalmas piszkos edény toronnyal.

    • Gondolj a következményekre

  Ha nem szeretnénk, hogy edényeinkre száradjanak a legkülönfélébb ételmaradékok, ne halasszuk másnapra a mosogatást. A muslicák lepte gyümölcsleves poharak látvány sem az a kép, amit szeretnénk, hogy fogadjon reggel a konyhában.

     • Teremts kedvező körülményeket

   Egy jó zene lehet az első lépés, amelyet akár a megszokottnál magasabb hangerőn is hallgathatunk. Használjuk kellemes illatú mosogatószert, vagy csicsás, esetleg mókás kesztyűt.

      • Szelektáld edényeidet 

    Minél több edény áll a rendelkezésünkre, annál bátrabban nyúlunk a szekrénybe, egy újabb adagért- Ezzel növelve a mosatlan edények amúgy is nagy halmazát.

       • Egyszerű ételek

     Minél egyszerűbb az étel, amit készítünk, annál kevesebb edényre lesz szükségünk. Így a mosatlan edények száma is jelentősen csökken.

        • Áztass

      Ha a főzés végén MaxWash mosószeres meleg vízbe áztatjuk edényeinket, megkímélhetjük magunkat a súrolástól, az edényeinkre száradó étel maradványoktól.

         • Legyen élvezetes

       Nem kell magányos, szenvedő perceket eltöltenünk a mosatlan edények fölött. Használjuk telefonunkat, nézzünk közben egy jó filmet, vagy hallgassuk meg egy rég vágyott koncertfelvételt!

          • Motiváció

        Mérhetjük az időt, hogy melyik esti mosogatás volt a gyorsabb. Határozzuk el, hogy egy hétig minden este elmosogatunk. Ha motiváljuk magunkat, mindig lesz hova fejlődni. Ez segít majd a következő hetek motivációiban.

        Íme, 8 mosogatási tipp, hogy miért ne halogasd a mosogatást!

        Talán még most sem szeretünk mosogatni, de mindenképp nyomós érvek birtokába jutottunk azzal kapcsolatban, hogy másképp is mosogathatunk, mint a megszokott.

        A MaxWash mosogatószerek nemcsak hatékonyak, de kellemes illatúak is.

        A hatékony mosogatás érdekében tekintsd meg a MaxWash mosogatószer kínálatát!