MaxWash textilöblítő koncentrátum blue 1,5L

790Ft

A MaxWash textilöblítő használat javasolt minden egyes mosás alkalmával. A MaxWash textilöblítővel öblített ruha nem csak puha és lágy tapintású lesz, hanem hosszú ideig kellemes és friss illatú is. A MaxWash textilöblítő használatával megkönnyíti a vasalást is. A MaxWash textilöblítők elsimítják a mosás közben felborzolódott textilszálakat, így azok kevésbé tapadnak össze, egymáshoz képest rugalmasan elmozdulnak. A MaxWash textilöblítő használata miatt az anyagok teljes felülete simább lesz, ezáltal megkönnyítve a vasalást.

Kategória:

Szereted ha a ruháid illatosak, puhák és könnyen vasalhatók? Javasoljuk a MaxWash öblítő használatát!

A MaxWash textilöblítő használat javasolt minden egyes mosás alkalmával. A MaxWash textilöblítővel öblített ruha nem csak puha és lágy tapintású lesz, hanem hosszú ideig kellemes és friss illatú is. A MaxWash textilöblítő használatával megkönnyíti a vasalást is. A MaxWash textilöblítők elsimítják a mosás közben felborzolódott textilszálakat, így azok kevésbé tapadnak össze, egymáshoz képest rugalmasan elmozdulnak. A MaxWash öblítő használata miatt az anyagok teljes felülete simább lesz, ezáltal megkönnyítve a vasalást.

További MaxWash textilöblítők.

Felhasználás: színes és fehér ruhák öblítéséhez Adagolás 4-5 kg ruhatöltet esetén:

  • kellemes puhaság és illat intenzítás eléréséhez: 35ml
  • kimagasló puhaság és illat intenzítás eléréséhez: 50ml

Tárolás: Hűvös, száraz helyen tartandó. Óvd a fagytól. Gyermekektől tartsd mindig elzárva.

Összetevők: a 648/2004/EK rendelet alapján:  <5% anionos felületaktív anyag, <5% nemionos felületaktív anyag, illatanyag.

További információk

Tömeg 1.60 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MaxWash textilöblítő koncentrátum blue 1,5L” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük