MaxWash MaxWhite folyékony mosószer kifejezetten fehér ruhákhoz 4,9 L

3.490Ft

Nagyhatású folyékony mosószer kifejezetten fehér ruhákhoz 30 oC-tól. A bevarrt címke minden esetben segít, a helyes hőfok kiválasztásában. Általában a 30-40 oC mosás ajánlott. Egyes daraboknál viszont, a kézi mosást javasolják. Kézi mosás elegendő fél adag folyékony mosószer is. Kézi mosás után a kezedet mindig öblítsd le és használj kézápolót! Az erősen szennyezett ruháknál öntsünk kis mennyiséget közvetlenül a foltra, hogy a folyékony mosószer azonnal hasson. Tökéletesen eltávolítja a különböző fehérje alapú foltokat (ételmaradék, vér), továbbá kávé, tea és bor foltokat. Ha szükséges áztassuk, vagy állítsunk áztatást mosóprogramunkhoz.

Kategória:

Leírás

Van-e folyékony mosószer olcsón? Igen, a MaxWash folyékony mosószer olcsón beszerezhető és kiváló választást biztosít színes és fehér ruhákhoz is.

Nagyhatású folyékony mosószer 30 oC-tól. A bevarrt címke minden esetben segít, a helyes hőfok kiválasztásában. Általában a 30-40 oC mosás ajánlott. Egyes daraboknál viszont, a kézi mosást javasolják. Kézi mosás elegendő fél adag folyékony mosószer is. Kézi mosás után a kezedet mindig öblítsd le és használj kézápolót! Az erősen szennyezett ruháknál öntsünk kis mennyiséget közvetlenül a foltra, hogy a folyékony mosószer azonnal hasson. Tökéletesen eltávolítja a különböző fehérje alapú foltokat (ételmaradék, vér), továbbá kávé, tea és bor foltokat. Ha szükséges áztassuk, vagy állítsunk áztatást mosóprogramunkhoz.

További folyékony mosószerek.

Felhasználás: színes és fehér ruhák mosásához

Adagolás 4,5 kg ruhatöltet, lágy vagy közepesen kemény víz esetén:

    • alig szennyezett ruhákhoz 70ml MaxWash MaxWhite folyékony mosószer,
    • közepesen szennyezett ruhákhoz 100 ml MaxWash  MaxWhite folyékony mosószer,
    • erősen szennyezett ruhákhoz 125 ml MaxWash  MaxWhite folyékony mosószer

Tárolás: Hűvös, száraz helyen tartandó. Gyermekektől tartsd mindig elzárva.

Összetevők a 648/2004/EK rendelet alapján: <5% anionos felületaktív anyag, <5% nemionos felületaktív anyag, illatanyag.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MaxWash MaxWhite folyékony mosószer kifejezetten fehér ruhákhoz 4,9 L” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük