MaxWash kézfertőtlenítő 200ml

990Ft

Egységár: 4.950 Ft/L

A MaxWash kézfertőtlenítő folyadék 70% alkohol tartalommal, glicerinnel és lanolinnal. Színezék és illatmentes! Biztos védelem a baktériumok és vírusok ellen, de közben gyengéd a kéz bőréhez, nem szárítja ki.

Használjuk a megfelelő mennyiséget, ez kb. 6-7 grammot jelent (egy kisebb diónyi), ez megfelelően benedvesíti az egész tenyeret, a külső és belső oldalakat is egyaránt Ügyeljünk arra, hogy megfelelően oszlassuk el a kezünkön, eljuttatva ezzel a kézfertőtlenítőt nemcsak a tenyerünkre és kézfejünkre. Az ujjaink közé, az ujjvégekre, és természetesen a hüvelykujjunkra is.

Kategória:

Szereted ha az olcsó kézfertőtlenítő elfér a zsebedben?

A MaxWash kézfertőtlenítő folyadék 70% alkohol tartalommal, glicerinnel és lanolinnal. Színezék és illatmentes! Biztos védelem a baktériumok és vírusok ellen, de közben gyengéd a kéz bőréhez, nem szárítja ki.

Használjuk a megfelelő mennyiséget, ez kb. 6-7 grammot jelent (egy kisebb diónyi), ez megfelelően benedvesíti az egész tenyeret, a külső és belső oldalakat is egyaránt Ügyeljünk arra, hogy megfelelően oszlassuk el a kezünkön, eljuttatva ezzel a kézfertőtlenítőt nemcsak a tenyerünkre és kézfejünkre. Az ujjaink közé, az ujjvégekre, és természetesen a hüvelykujjunkra is. (Ez az ujjunk általában a kézmosások alkalmával is kimarad.) Ez azért nagyon fontos, mert a kézfertőtlenítő csak közvetlen kontaktus esetén képes elpusztítani a baktériumokat és vírusokat A kellően eloszlatott kézfertőtlenítőnek időt kell hagynunk a száradásra. Ez kb. 7-10 másodperc. Ezalatt az idő alatt, ne nyúljunk semmihez, várjuk meg, amíg a kezünk ismét száraz nem lesz.

Jó megoldás a MaxWash olcsó kézfertőtlenítő.

Tovább a termékeinkre.

Termékadatok:

Adagolás: 6-7 grammot (kisebb diónyi mennyiség) egy-egy alkalomra. Alkalmazási koncentrációk, behatási idők: A MaxWash kézfertőtlenítőt töményen, hígítatlanul kell alkalmazni. 1-2 adag (kb 5ml) kézfertőtlenítő folyadékot juttasson a tenyerébe, majd dörzsölje el a kézen. A minimális behatási idő 30 másodperc. A virucid és tuberkolocid hatás eléréséhez a kézfertőtlenítést minimálisan két percig kell végezni úgy, hogy az 1 perces kézbedörzsölést követően ismételt kézfertőtlenítő folyadék adagolásával további 1 percig kézfertőtlenítést végzünk. Tárolás: Tárolja ép, eredeti csomagolásban, száraz, jól szellőztethető helyen 0oC – 35oC közötti hőmérsékleten, nyílt lángtól és gyújtó- forrástól elkülönítv

e. Élelmiszerektől távol, gyermekek elől elzárva 5 évig tárolható.

Összetevők: biocid hatóanyag: etanol 56% (EC: 200-578-6), izopropil alkohol 14%, (EC: 200-578-6), egyéb összetevők víz, glicerin, lanolin

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MaxWash kézfertőtlenítő 200ml” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük