Háziállat okozta folt

Házi kedvenceink rengeteg örömöt okoznak a mindennapjainkban. Ugyanakkor igen sok kellemetlenséggel is járhat tartásuk, de a tőlük kapott szeretet és a velük töltött idő semmilyen más érzéshez nem hasonlítható. Háziállat okozta folt van ruhádon, a MaxWash segít!

Milyen foltokat hagyhat kis kedvencünk?

A leghatékonyabb szobatisztaságra nevelés mellett is előfordulhat, hogy kutyánk vagy macskánk vizeletfolttal szennyezi ruhadarabjainkat. A hatékony és gyors elhárítás legyen az elsődleges feladatunk. Nem kell különösebben ecsetelnem a vizeletfolt okozta kellemetlenséget. Elég csak a kellemetlen szagot említenem. Azonnal öblítsük ki a ruhából a foltot. A felületet kezeljük a ruhadarab minőségének megfelelő MaxWash folyékony mosószerrel, és a bevarrt címke feltételeinek megfelelve, minél hamarabb mossuk ki. Nem hagyva figyelmen kívül, a megfelelő folyékony mosószer kiválasztását, hiszen nem csak a folt eltüntetése a cél, hanem ruhadarabunk színének, alakjának megőrzése is.

Azzal hogy új családtagunk egy kisállat lesz, számos feladat szakadt a nyakunkba. Sétáltatás, fürdetés, etetés. Ezek a tevékenységek a háziállat körül elkerülhetetlenné teszik hogy ne keletkezzenek belőlük foltok. Egy sáros kutyalábnyom a kedvenc nadrágunkon mindenképp gyors cselekvést igényel. Mint minden más folt, a háziállat okozta folt is kezelhető. Az azonnali hideg vízben áztatás legyen az első lépés. Csak ezután kezeljük a foltot a megfelelő MaxWash folyékony mosószerrel. Tegyük a foltra és hagyjuk, hogy kifejtse jótékony hatását. Miután megfelelően előkezeltük, jöhet a mosás. Válasszuk a megengedett legmagasabb hőfokot ruhaneműnk mosásához és persze az anyag igényeinek megfelelő MaxWash folyékony mosószert.

A lakásban tartott háziállat, nemcsak azzal okozhat bosszúságot, hogy foltokat hagyhat. Az állat elhullajtja szőrét. Ölbe vesszük, simogatjuk és máris állatszőr kerülhet a ruhánkra. A ruhaszövetek vonzzák magukhoz az apró szálakat. Kellemetlen megjelenést kölcsönözve ruháinknak.

A leghatékonyabb módja az állatszőr eltávolításának a ruhákból, ha antisztatikus spray-t használunk, a szőrtelenítő roller bevetése előtt. Így könnyebben eltávolíthatjuk a szövetbe tapadt szőrszálakat. Célravezető lehet, ha az érintett ruhadarabot ezután betesszük szárítógépbe és átfújatjuk. Amennyiben erre nincs lehetőségünk, nedves kézzel simítsuk át a ruhadarabot. Ezzel a módszerrel is jelentős mennyiségű szőrszáltól szabadulhatunk meg. Ezekkel a módszerekkel, nem csak állatszőrös ruhadarabunknak kedvezünk, mosógépünk szűrőjébe sem kerülnek szőrszálak. Ezután jöhet a mosógépben való mosás, a ruha minőségének megfelelő MaxWash folyékony mosószer kiválasztásával. Természetesen a bevarrt címke utasításai szerint. Fontos megjegyeznünk, hogy nem mossuk az állatszőrös ruhát, más szőrmentes darabokkal. Használjunk MaxWash textil a mosások alkalmával. Így nemcsak szőrmentes, de mindenképp illatos ruhákat szedhetünk kis a mosásból.

Megfelelő körültekintéssel a kisállat otthonunkban való tartása, nem okozhat kellemetlen megjelenést, ha a MaxWash folyékony mosószer és textilöblítő kéznél van.

A hatékony mosás érdekében tekintsd meg a MaxWash folyékony mosószer és textilöblítő kínálatát!