Dezodorfoltok eltávolítása

Mindennapi ápoltságunk alapvető kellékei a dezodorok. Megvédenek bennünket a nedvesség és a kellemetlen szagok ellen. Védelmet és magabiztosságot kölcsönöznek megjelenésünknek azáltal, hogy a frissesség érzését keltik bennünk. Rendelkeznek viszont azzal a nem túl barátságos tulajdonságokkal, hogy képesek foltot hagyni a ruhán és dezodorfoltok eltávolítása is a faladatunk mosás közben.

Megkeményítik a textilszálakat vagy a legrosszabb esetben fakítják a színét. Az utóbbira sajnos nem érdemes sok szót fecsérelni, hiszen a kifakult ruhadarabok menthetetlenek. Így talán érthető, ha a szerencsésebb esetek közzé soroljuk, a “csak” foltot hagytak ruháinkon, vagy megkeményedtek rajta.

Boncolgassuk kicsit a megmenthető kategóriát.

Mivel a kereskedelemben vagy webáruházunkban beszerezhető MaxWash folyékony mosószer tárháza végtelen, és az előkezelés fogalma sem ismeretlen számunkra, magabiztosan kezdhetünk hozzá a dezodorfoltunk eltávolításához.

Vigyük fel a MaxWash folyékony mosószert úgy, hogy enyhe nyomkodó mozdulatokkal minél intenzívebben juttathassuk azt a szövet szálai közé. 5-10 perc hatóidő elegendő lesz és már indulhat is a gépi mosás. Minden esetben az anyag minőségének és színének megfelelő MaxWash folyékony mosószert válasszunk, megőrizve ezzel dezodorfoltos ruhánk alakját és színét. A bevarrt címke utasításai se hagyjuk figyelmen kívül. A megengedett legmagasabb hőfokot ne lépjük túl. Ha minden szabályt betartottunk, sikeresen megszabadultunk a dezodorunk okozta folttól.

Természetes szereket is bevethetünk a folteltávolításban. Ilyen a citrom, az ecet, a só vagy a szódabikarbóna. Ezen természetes szerek vízzel keverve, csodákra képesek, viszont a hatóidőt érdemes pár percről, egy éjszakányira növelnünk.

Vigyük fel a vízzel oldott természetes szerek egyikét a dezodorfoltok eltávolítása érdekében, enyhén dörzsöljük a szövetszálak közé és hagyjuk rajta éjszakára. Válasszunk a ruha minőségének megfelelő MaxWash folyékony mosószert és mossuk ki. A mosószer kiválasztását ne kapkodjuk el. Az anyag színének és minőségének megfelelőt válasszunk. Hiszen nem csak a folt eltávolítás a célunk, hanem a ruháink minőségének megőrzése is.

Javasoljuk, minden mosás esetében használjunk MaxWash textilöblítőt, hogy ne csak teljesen tiszták legyenek a ruhák, hanem kellemes illatúak is.

Most hogy elsajátítottuk a dezodorfolt eltávolításának művészetét, hátradőlve várhatjuk a meleg nyári napokat!

A hatékony mosás érdekében tekintsd meg a MaxWash folyékony mosószer és textilöblítő kínálatát!