A vörösbor folt eltávolítása

A vörösbor folt nem véletlenül, mindannyiunk rémálma. A vörös szín önmagában is egy intenzív, figyelemfelkeltő, vibráló szín. Látványa a kedvenc ruhadarabunkon éppen ezért még nagyobb pánikra ad okot. Mégsem a pánik kell legyen az első reakciónk. Nem is az a gondolat, hogy Isten veled drága ruhám. A legkézenfekvőbb megoldás keresése kell legyen az első feladatunk, nem pedig a pánik.

Ezért tehát az első reakciónk a gyorsaság legyen.

A legfontosabb, hogy minél hamarabb megkezdjük a folt eltávolítását, ezzel is megelőzve, hogy a szövet szálaiba jutott vörösbor még nagyobb károkat okozzon. Biztosítva ezzel ruhadarabunk makulátlanná tételét.

Talán nem is gondoltuk volna, de a legkézenfekvőbb megoldás, a közönséges konyhasó. A konyhasóról köztudott, hogy rendkívül jó nedvszívó képessége van. Szórjuk rá a vörösbor foltra és várjuk ki jótékony hatását. A só dolgozik, foltunk elhalványul. Óvatosan seperjük le a felületről. Most már igénybe vehetjük a vörösbor foltos darabunk bevarrt címkéjének utasításait. A megengedett legmagasabb hőfokon mossuk a ruhadarabot, az erre a célra fejlesztett MaxWash folyékony mosószerrel.

Természetesen nem csak a só lehet segítségünkre a vörösbor folt eltávolításában. Hogy a népi praktikáknál maradjunk, a szénsavas ásványvíz is nagy segítségünkre lesz. Ebben az esetben a szénsav adta buborékok, és a víz jótékony hatása lesz segítségünkre. Csak le kell locsolnunk a vörösbor foltos ruhadarabot és várni a folt elhalványulását. Ahogy a vörös fotl elhalványul jöhet a MaxWash folyékony mosószeres mosás. Soha ne felejtsük el a bevarrt címkén ellenőrizni, hogy milyen hőfokon moshatjuk az adott darabot.

Aki nem hisz a népi praktikákban, annak is remek lehetőségei vannak a vörösbor folt eltávolítására. A kereskedelemben vagy akár webáruházunkban is megtalálhatja mindenki a MaxWash folyékony mosószereket. Kellemes illatokkal, számos praktikus kiszerelésben állnak rendelkezésünkre. Ezek a folyékony mosószerek kifejezetten a makacs foltok ellen is nagy hatásfokúak. Érdemes tehát beszerezni MaxWash folyékony mosószereket fehér és színes ruhákhoz is. Javasoljuk, minden mosás esetében használjunk MaxWash textilöblítőt, hogy ne csak teljesen tiszták legyenek a ruhák, hanem kellemes illatúak is.

Biztosítva magunkat a vörösbor foltos és egyéb foltbalesetek gyors és hatékony kezelésére. Ezen információk tudatában nyugodt szívvel borozgatunk majd kedvenc éttermünkben, vagy otthonunkban barátainkkal.

A hatékony mosás érdekében tekintsd meg a MaxWash folyékony mosószer és textilöblítő kínálatát!