A testápoló folt eltávolítása

A mindennapi bőrápolás életünk szerves része. Bőrünk kiszáradásának megelőzésére és védelmére számtalan kozmetikai terméket használunk. A testápolók, bőrkrémek vagy a napfény elleni védelemre szolgáló kozmetikumok óvják bőrünket, ezzel egy időben azonban kellemetlen testápoló folt marad ruháinkon. Elcsúfítják azokat.

Hogyan tüntessük el ezeket a foltokat?

A testápolók, bőrkrémek és leégés elleni kozmetikumuk kivétel nélkül olajbázisúk. Ebből tehát logikusan következik, hogy olyan folteltávolítót kell használnunk, amely az olajos foltokat veszi célba. Nagyon fontos, hogy megfelelő körültekintéssel vásároljunk. Egy rosszul megválasztott folteltávolító végzetes nyomot hagyhat ruháinkon. Javasoljuk a ruha mosásához alkalmazható MaxWash folyékony mosószer használatát.

Elsődleges feladatunk a testápoló foltos ruhadarabok anyagminőség szerinti szelektálása. Az egyes szövetfajták más és más előkezelést igényelnek. Fontos szem előtt tartanunk az egyes ruhadarabok színét is, hiszen a nem megfelelően választott mosógél károsíthatja a színeket. A magas vegyszertartalmú készítmények roncsolják, gyengítik a szövetet.

A megfelelő folttisztító kiválasztása után, megkezdhetjük az előkezelést. A MaxWash folyékony mosószert vigyük fel a foltra és enyhe mozdulatokkal juttassuk a szövetszálak közé. Semmiképp ne dörzsöljük a szövet, ezzel csak tetéznénk a bajt. A dörzsöléstől az anyag elnyúlik, szöszösödik. Hagyjuk a testápoló folton a MaxWash folyékony mosószert néhány percig, időt hagyva hogy oldódjon az olajos szennyeződés. Nem kell megijedni, ha pont nincs otthon a kedvenc MaxWash folyékony mosószerekből. Ha MaxWash mosogatószerrel kezeljük a testápolófoltot, nagy bizonyossággal segítségünkre lesz a folt eltávolításában. Nem véletlen, hiszen épp zsíros, olajos edényeink megtisztítására fejlesztették ki. Persze az sem mellékes, hogy ugyanolyan kellemes az illata, mint a folyékony mosószernek.

Miután hagytunk időt folteltávolítónknak a testápoló okozta folt oldására, jöhet a mosás. A bevarrt címke által megengedett legmagasabb hőfokon mossuk ki ruhadarabunkat. Semmiképp nem elfelejtve a ruha minőségének és színének megfelelő MaxWash folyékony mosószer kiválasztását. Elkerülve ezzel, hogy más módon károsítsuk testápoló foltos darabunkat.
Javasoljuk, minden mosás esetében használjunk MaxWash textilöblítőt, hogy ne csak teljesen tiszták legyenek a ruhák, hanem kellemes illatúak is.

Előfordulhat, hogy nem lett makulátlanul testápoló folt mentes a ruhánk. Egy újabb előkezeléssel, a megfelelő hőfokon és folyékony mosószerrel végzett mosással biztosan elérjük a kívánt végeredményt. Megmentve ezzel ruhánkat a szemétbe száműzéstől. Megkímélve magunkat egy új ruhadarab vásárlásának költségétől.

A hatékony mosás érdekében tekintsd meg a MaxWash folyékony mosószer és textilöblítő kínálatát!