A sportruházat mosása

A sportruházatunk, akár napi használatban is lehet, ezért elkerülhetetlen a gyakori mosásuk. Hogy megőrizzük tartósságukat, fontos a körültekintő mosás. A sportruházat mosása mindenképp a többi  szennyestől külön történjen meg.

Sportruházatunk egyes darabjait speciális védőréteggel látták el.

Ezek megtartása érdekében kifejezetten ajánlott mosásukra alkalmas mosóprogramot választanunk. Ha nem találunk ilyen programot, kímélő vagy alacsony hőfokú mosást válasszunk. Annak érdekében, hogy vízhatlan dzsekink nem veszítse el speciális tulajdonságát, a kézi mosás javasolt. A modernebb mosógépek rendelkeznek kézi mosás programmal. Ez mindenképp nagy segítség. A sportruházat mosása kifordított állapotban történjen, ezzel is óvhatjuk színűket.

Mosásukhoz célszerű, sportruhákhoz ajánlott mosószereket vásárolnunk. Ezzel őrizhetjük meg speciális tulajdonságukat, minőségüket.

Egyes darabok előkezelést igényelnek. Ilyen pl. az izzadtságfoltos sportruházat. Az izzadtságfoltra öntött MaxWash folyékony mosószer, az áztatás, segít megszabadulni nemcsak a folttól, a kellemetlen szagoktól is. Ha mosóprogramunkban be tudjuk állítani az áztatás funkciót, megkíméljük magunkat az áztatással járó bosszúságoktól.

Ha MaxWash folyékony mosószert használunk, megelőzzük a sportruházat szálaiba maradt mosópor okozta kellemetlenséget. Nem szerencsés, ha használatba vétel helyett, újra kell mosnunk sportruhánkat.

Egyes típusú sportruházatoknál öblítőt ne használjunk, mert eltömítheti az anyagot, gátolhatja sportruházatunk speciális képességeit.

Alacsony fordulatszámon centrifugázzuk sportruházatunkat. Megóvva őket a kellemetlen gyűrődésektől. Ez fontos, hiszen egyes sportruházatok vasalása nem megengedett. Ha betartunk minden szabályt, biztosak lehetünk benne, hogy ápolt, illatos, minőségében nem károsodott sportruhánkban végezhetjük kedvenc sporttevékenységeinket.

A hatékony mosás érdekében tekintsd meg a MaxWash folyékony mosószer és textilöblítő kínálatát!