A kéz hidratálása mosogatás közben

Mindenki, aki szeret főzni tudja, hogy a főzéssel nem ért véget konyhai tartózkodása. Egy régi mondás szerint „az étel akkor van kész, ha a konyha is ragyog”. Ehhez pedig mosogatnunk is kell. Aki tökéletesen tiszta, ragyogó eredményt szeretne, annak marad a kézi mosogatás. Ami nem csak a felhalmozódott edények látványával, vagy az odaszáradt maradékokkal borzaszt el bennünket. Fáradtságos munkával hidratált kezünk védelem nélkül maradhat, pedig fontos a kéz hidratálása.

Már biztosan van tapasztaltunk egyes mosogatószerek kezünkre gyakorolt káros hatásiról.

A gyártóik érthető módon, arra törekszenek, hogy mosogatószerük minél jobb teljesítményt nyújtson.  A zsírtalanító anyagok a legfőbb összetevőik. Ezek rendkívül hasznosak a zsíros szennyeződések ellen, sajnos azonban nem bőrbarát. Nemcsak az edényeinket szabadítja meg a zsírtól, hanem kezünk bőrét is. Ezért a kéz hidratálásának érdekében, nem mindegy, hogy mivel mosogatunk. Javasoljuk, hogy kézi mosogatáshoz használjuk a MaxWash többféle illattal is elérhető mosogatószereit. Mosogatáskor is fordítsunk figyelmet kezünk védelmére, hiszen mindig szem előtt van.

Válasszunk olyan mosogatószert, ami megóvja kezünket a kiszáradástól. A mosogatószerekben lévő egyes kivonatok segítenek, hogy kezünk bőre ne száradjon ki, és mosogatás közben is hidratálja bőrünket. Kezünk mosogatás után is puha és hidratált lesz.

Egyes mosogatószerek allergiás reakciókat válthatnak ki a kéz bőrén. A még intenzívebben kiszárad kéz, az újbegyek közti viszketés, ennek biztos jele.

Természetesen nem csak a mosogatás közben van lehetőségünk kezünk bőrének ápolására. Mosogatás után a legfontosabb feladatunk. A sheavajat tartalmazó hidratáló és kézkrémek nagy segítségünkre lesznek. Hiszen a kezünk személyiségünk fontos része.

A jól megválasztott mosogatószereken kívül, azzal védhetjük, kezünk bőrét, ha gumikesztyűben mosogatunk. Sokan „óckodnak” ezek használatától. Ha vesszük a fáradtságot és szétnézünk a drogériák kínálatában, meglepődve tapasztaljuk majd, milyen sok félével találkozunk. Nem csak fazonban és színben, de mókásabbnál mókásabb kivitelben is megtaláljuk őket.

Az igazán eredményes mosogatás alapja a MaxWash mosogatószer és a kezünknek igazi hidratáló terápiát biztosítunk, ha a mosogatás kezdete előtt a mosogatókesztyű felvétele előtt vékonyan bekenjük a kezeinket a kedvenc kézkrémünket, Így a mosogatás végeztével, a kezünk is tökéletesen hidratált lesz.

Lehet, hogy még most sem szeretünk mosogatni, egyvalamit mindenképp megtanultunk. A kéz hidratálása mosogatás közben is nagyon fontos.

A MaxWash mosogatószerek nemcsak hatékonyak, de kellemes illatúak is.

A hatékony mosogatás érdekében tekintsd meg a MaxWash mosogatószer kínálatát!