A farmer mosása

Mindannyian rettegünk a naptól, amikor a farmer mosás következik.

Hogyan mossuk helyesen a farmert?

Az első és legfontosabb, a farmer zsebeinek kiürítése. A zsebeinkben maradt kacatok, papírok nem kívánt módon befolyásolhatják farmerünk kinézetét mosás után. Mindenki szembesült már a farmer zsebében maradt papírzsebkendő kártékony hatásáról. A zsebekben maradt rágógumi kifejezetten nem tesz jót kedvenc farmerünknek. A benne felejtett tárgyak befolyásolhatják farmerünk alakját. Minőségében is kárt tehetnek.

Mindenképp kifordított állapotban mossuk a farmert. Ez azért fontos, hogy tovább megtartsa színét, és a mosásból kikerülve is eredeti színében pompázzon. Ez elengedhetetlen szabály, hiszen nem véletlenül vettük meg azt a fekete farmert.  Szeretnék, hogy fekete is maradjon. A színek életben tartására alkalmazzunk a színes ruhákhoz ajánlott MaxWash folyékony mosószereit.

Ha folt került a farmerünkre, semmiképp ne dörzsöljük azt, mert megfakulhat, károsodhat az anyag. Elveszíti az alakját, a dörzsölt területen megváltozhat  a színe. Gyengül az anyag minősége, rugalmassága. Tegyünk MaxWash folyékony mosószert a foltra, úgy helyezzük a mosógépbe. Nagyon fontos, hogy a MaxWash folyékony mosószer, amelyet használunk, színes ruhákhoz való legyen. Ne a fehér ruhákhoz kifejlesztett MaxWash folyékony mosószert használjuk. Ha makacsabb folttal találkozunk, mindenképp áztassuk is. 30 perc áztatás elegendő, ha MaxWash folyékony mosószert is használunk közvetlenül a folton.

30-40 °C-nál nem ajánlott magasabb hőfokon mosni a farmert. A magas hőfok károsítja az anyagot, és nagy mértékű gyűrődést okozhat. Elveszíti tartását, csökkenti színének élénkségét, az anyag rugalmasságát. Ha farmerünk bevarrt címkéje kézi mosást javasol, mindenképp azt alkalmazzuk. Farmerünk meghálálja a szakszerű gondoskodást.

Ha MaxWash textilöblítőt is használunk, a kellemes illat mellet a farmerünknek lágyságot is kölcsönöz. Senki sem szereti magára rángatni merev, megkeményedett farmerját.

A centrifuga fordulatszámát alacsonyra állítsuk. A magas fordulatszámtól gyűrött lehet a farmer, elveszítheti alakját. A gyűrődéseket nem tudjuk kellőképp eltávolítani, elveszítjük kedvenc farmerünk eredetiségét.

Nem egyszerű a farmer mosás, de mindenképp megéri a megfelelő gondoskodás. Csak így élvezhetjük olyan pompájában kedvenc farmerünket, ahogy az üzletben beleszerettünk.

Javasoljuk, minden mosás esetében használjunk MaxWash textilöblítőt, hogy ne csak teljesen tiszták legyenek a ruhák, hanem kellemes illatúak is.

A hatékony mosás érdekében tekintsd meg a MaxWash folyékony mosószer és textilöblítő kínálatát!